Rashiq flet për zv-ministrin e tij serb që ishte pjesë e luftës: I përkushtuar, shumë institucionalist

Nenad Rashiq, ministër i për Kthim dhe komunitete ka folur për emërimin e Radojica Radomiroviqin si zv-ministër më 25 maj të këtij viti, por ditë më parë u raportua se ai ka qenë pjesë e luftës.

Rashiq e ka quajtur këtë zv-minsitër si të përkushtuar dhe shumë institucionalist.

“Në Leposaviq në këtë moment e kemi një strukturë, duke nisur nga zëvendëskryetari, kryesuesi i asamblesë, gjashtë drejtorë të emëruar. Krejt kjo është bërë në bashkëpunim me zotin Radojca, i cili përnime sipas meje, është shumë i përkushtuar dhe shumë institucionalist, i përgjegjshëm”, ka thënë ai në Kanal 10.

Related Posts