Një shqiptar i Kosovës dhe një serb “shtyhen” me vetura, pastaj rrihen me njëri-tjetrin

Dy 21-vjeçarë, njëri shqiptar nga Kosova dhe tjetri serb, u arrestuan të premten në Autostradën A1 në Lenzburg të Zvicrës, pasi garuan me veturat e tyre BMW dhe Volkswagen.

Një BMW dhe një shofer i VW hipnin në A1 të Premten në mbrëmje, të frenuar, të parakaluar – ndonjëherë edhe në anën e rrugës. Tani ata u arrestuan.

Me një BMW X5 dhe një VW Tiguan ata garuan rreth orës 17:00 të premten. E gjithë gara e tyre u zhvillua nën sytë e një polici zviceran.

Ndërsa po vozisnin drejt Cyrihut, të dy shoferët rregullisht bënin gara dhe parakalonin njëri-tjetrin.

Në qytezën Mellingen situata përshkallëzoi. Shoferi i BMW-së del nga vetura e tij dhe shkon tek vetura VW. Në këtë moment ndërhyn polici. Një patrullë e Policisë zvicerane vjen në vend-ngjarje dhe dy personat arrestohen.

Siç raporton gazeta Blick, shoferët ishin një serb 21-vjeçar nga Lenzburgu dhe një kosovar, po ashtu 21-vjeçar, nga kantoni i Bernës.

Prokuroria tani ka hapur një proces gjyqësor kundër tyre për kryerjen e disa veprave të penale të trafikut.

Related Posts