, ,

Super Majlinda e mposhtë edhe rusen Kuziutina, fiton medaljen e artë

Po zhvillohen garat në kuadër të Lojërave Europiane “Minsk 2019”

Rruga deri në finale nuk ishte aspak e lehtë, por Kampionia Olimpike Majlinda Kelmendi, ka arritur në finale ku dhe përballet me rusen, Natalia Kuziutina, kategoria -52 kilogramë.

Si gjithnjë, Majlinda ka shfrytëzuar përvojën e saj dhe e mposhtë rusen.

Për më shumë ndiqeni në video:

https://www.facebook.com/kosovoolympiccommittee/videos/666694160468480/?epa=SEARCH_BOX

 

Related Posts