,

Slogani i VV-së në këto zgjedhje: Krejt dhe Drejt

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar sloganin e saj për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentar që do të mbahen me 14 shkurt.

Është vet kreu i VV-së, Albin Kurti është ai që ka shpërndarë sloganin përmes Facebook-ut.

“Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet!”, ka shkruar Kurti.

Related Posts