,

Rama: “Nuk është Lugano, por Kruja e Rilindjes Urbane”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar fotografi nga Kruja me të cilat na bënë me dije për transformimet e mëdha që ta bërë ky qytet në udhëheqjen e socialistëve. Madje ai ka ironizuar me “ata që kanë marrë arratinë” me anë të një fotografie të Krujës në kohën e qeverisjes së tyre:

Ja postimi i Edi Ramës:

S’është Lugano, po Kruja e Rilindjes Urbane dhe në fund të albumit keni një kujtesë se si e gjetëm, kur ikën ata që sot kanë marrë arratinë.

Related Posts