Invalidi i UÇK-së vuan nga një sëmundje e rëndë, ka nevojë për ndihmë

Shpëtim Heta, ish-ushtar i batalionit të dytë në Brigadën “Mujë Krasniqi” dhe invalid i luftës së UÇK-së me shkallë 70%, baba i tre fëmijëve, është diagnostikuar me sëmundjen Cirrhosis Hepatis Decompensatus Autoimuna.

Ai ka nevojë për ndërhyrje urgjente për të bërë transplatim të mëlqisë në Turqi.

Operacionin, i cili i kushton rreth 70 mijë, Heta nuk ka mundësi ta mbulojë me të ardhurat e tij.

Andaj, për ta arritur këtë shumë ia ka kërkuar ndihmën e qytetarëve.

Detajet se si mund të ndihmohet Shpetim Heta, i gjeni në vijim: