Gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur 31 aksidente dhe janë lënduar 18 persona

Gjatë ditës së djeshme në Kosovë kanë ndodhur 31 aksidente.

Prej këtyre aksidenteve, 18 me të lënduar, ndërsa 13 pa të lënduar.

Sa i përket tiketave, kur ditëve tjera kalon një mijëshen, gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar vetëm 222 gjoba.

Kurse, për vepra të ndryshme penale janë arrestuar katër persona, ku prej tyre dy janë dërguar në mbajtje.

Related Posts