Zhduken dy persona në Ferizaj

Dy persona janë zhdukur në Ferizaj brenda dy ditëve.

Më 17 gusht një burrë kishte dalë nga shtëpia dhe nuk dihet gjë për vendndodhjen e tij, rasti është në procedurë.

Ndërkaq, rasti i dytë është më 18 gusht, familjarët kanë raportuar se personi në fjalë kishte dalë nga dalë nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhje e tij. Rasti në procedurë hetimore.

Related Posts