Zhduken dy femra nga Vushtrria

Dy femra janë raportuar të zhdukura në dy raste në Vushtrri.

Rastet janë raportuar të hënën, më 24 qershor, njofton policia.

Vushtrri / 24.06.2024 – 05:45. Ankuesja femĂ«r kosovare ka raportuar se viktima femĂ«r Ă«shtĂ« larguar nga shtĂ«pia dhe nuk kanĂ« njohuri pĂ«r vendndodhjen e saj. Rasti nĂ« hetime.

Vushtrri / 22.06.2024 – 04:30. Me 24.06.2024 ankuesja femĂ«r kosovare ka raportuar se viktima femĂ«r Ă«shtĂ« larguar nga shtĂ«pia dhe nuk kanĂ« njohuri pĂ«r vendndodhjen e saj. Rasti nĂ« hetime.

Related Posts