,

Zëdhënësi i AAK-së, Dimal Bashës: A erdh gruri dhe vaji, të kujt janë ekstazitë LV

Zëdhënësi i AAK-së, Kushtrim Xhemaili, i ka parashtruar disa pyetje publike deputetit të VV-së, Dimal Basha.

Përmes një statusi në Facebook, Xhemaili ka pyetur Bashën për ekstazitë LV.

“Të kujt janë ekstazitë LV, Serbisë apo të ndonjë shteti tjetër?”, është shprehur Xhemaili.

Statusi i plotë:

Dimal Basha, i kam disa pyetje:

A erdh gruri dhe vaji? A po vazhdon trafiku me narkotikët? Të kujt janë ekstazitë LV, Serbisë apo të ndonjë shteti tjetër? Si është puna në KEK dhe me ambasadorin Berisha, apo jeni nxënë duke e luftu gjyqësorin dhe kundërshtarët politikë?

Related Posts