,

Xhavit Haliti: Ndoshta e kam takuar Currin, atë e njohin të gjithë

Nënkryetari i Kuvendit nga radhët e PDK-së, Xhavit Haliti ka thënë se ndoshta e ka takuar Ismet Osmanin, i njohur si “Curri”.

Megjithatë, ka shtuar se nuk ka ndonjë raport me të apo me të tjerët që janë përfshirë në aferën e fajdeve.

Në Rubikon të KTV-së, Haliti ka thënë se asnjëherë nuk e ka takuar Rrahim Hashimin.

“Për herë të parë e kam parë në televizion Rrahim Hashimin. Nuk e kam takuar asnjëherë atë. Me dijen time, si emër si person asnjëherë nuk e kam takuar. Ndoshta jam takuar me Currin, të gjithë e njohin atë por s’kam ndonjë lloj raporti. Ata kanë qëndruar edhe në Shqipëri e janë takuar me politikanë. Me asnjërin prej tyre skam pasur shkëmbime të mesazheve”, ka thënë Haliti.

Tutje ai ka thënë se dyshime të mëdha rreth tërë këtij procesi.

“Pse ka shkuar si lëndë në Ferizaj me u trajtu. Besoj se kjo është një lojë për të pushuar çështjen. Nëse një zinxhirë e ka pushuar lëndën atëherë e kam të drejtën me dyshuar edhe për çështje të tjera. Ose është korruptuar dikush ose kanë marrë urdhër nga dikush”, është shprehur Haliti.

Haliti shprehet se është i qetë rreth përmendjes së emrit të tij.

“Kam kaluar këto faza dhe jam i qetë, pasi nuk jam i përfshirë në këto afera. Qëndrushmëria ime politike i pengon dikujt, kjo është e vërtetë. Askush s’më ka thirrë, është mirë me më thirrë me ditë se çfarë ju intereson. E kam raportuar këtë çështje dhe kam dërguar dosjen jashtë. Nuk po e frikësoj askënd”, ka thënë Haliti.

Related Posts