,

Tony Blair sot i drejtohet Kuvendit të Kosovës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka marr disa vendime të enjten, ku me këtë rast ishte caktuar edhe seanca për Tony Blair, e cila pritet të mbahet sot.

Ish-kryeministri i Britanisë së Madhe, Tony Blair do t’i drejtohet sot Kuvendit të Kosovës, seancë kjo që do të fillojë në ora 10:25.

Gjithashtu, ai pritet që sot të takohet edhe me presidenten e vendit, Vjosa Osmani dhe me kryeministrin Albin Kurti.

Related Posts