Tërmet në Maqedoninë e Veriut

Një tërmet epiqendra e të cilit ishte 105 km në juglindje të Shkupit dhe buron nga epiqendra e Pehçevës u regjistrua sot në orën 16:44 nga Rrjeti Sizmologjik Telemetrik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, me stacione në Shkup, Vallandovë, Ohër, Shtip dhe Pehçevë, të mirëmbajtur nga Observatori Sizmologjik në kuadër të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Matematikës në Shkup.

“Tërmeti kishte një madhësi lokale magnitutë prej 3.2 Rihter, dhe u ndje nga banorët e Pehçevë, Berovës dhe zonën përreth me intensitet III gradë sipas shkallës makrosismike evropiane”, thonë nga Observatori Sizmologjik në Shkup.

Related Posts