Të shtëna armësh në Vushtrri

Para pak minutave ka pasur të shtëna armësh në Vushtrri, afër restoran “Cassa mia”. shkruan Fokusi.info.

Nuk dihet nëse është lënduar dikush, por vetëm se janë dëgjuar të shtëna armësh.

Një dëshmitar na informoi se policia ka dalë menjëherë në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.

Related Posts