Suspendohet komandanti i Njësisë Speciale të Kosovës

Sot gjatë ditës është suspenduar nga puna komandanti i Njësisë Speciale të Policisë A.G.

Gazeta Sinjali ka mësuar se suspendimi është bërë me vendim të drejtorit të Policisë së Kosovës.

Në një fotografi, i suspenduari A.G. shihet nën shoqërinë e vëllait të Presidentit, Nazmi Thaçi si dhe disa zyrtarë të lartë të burgjeve dhe ish- drejtorë.