Specialja edhe sot në aksion, bastisë shtëpinë e ish-këshilltarit tjetër të Thaçit!

Gjykata Speciale po vazhdon edhe sot bastisjet në Prishtinë.

Eulexi këto momente është duke bastisur shtëpinë e Artan Behramit, ish-këshilltarit të Hashim Thaçit.

Kujtojmë se dje Specialja ka bastisur shtëpinë e ish-shefit të AKI-së, Bashkim Smakaj dhe Blerim Shalës.