Specialja e fton Remin për intervistim, pastaj ia anulon

Ish-komandanti i ZonĂ«s operative tĂ« Llapit, Rrustem Mustafa (Remi), ka njoftuar se tĂ« mĂ«rkurĂ«n nĂ« mbrĂ«mje ishte thirrur pĂ«r t’u intervistuar nga Zyra e Prokurorit tĂ« Specializuar (ZPS). Ai ka thĂ«nĂ« se data e intervisitmit ishte caktuar pĂ«r 3 nĂ«ntor (sot).

Mirëpo sipas tij zyrtarë të ZPS-së të enjten e kanë thirrur sërish dhe i kanë thënë se intervisitimi është anuluar.

“NĂ« mbrĂ«mjen e dt. 1.11. 2023, nga zyrtarĂ«t e dhomave tĂ« veçanta tĂ« ProkurorisĂ« Speciale tĂ« KosovĂ«s, kam pranuar njĂ« ftesĂ« pĂ«r t’u intervistuar sot, me 3.11.2023, nĂ« ora 09:00. NĂ« ndĂ«rkohĂ«, po nga tĂ« njĂ«jtit zyrtarĂ«, dje pasdite, fillimisht pĂ«rmes njĂ« thirrjeje telefonike dhe pastaj njĂ« sms-je dhe email-i, mu konfirmua se intervistimi im nga ZPS-ja Ă«shtĂ« anuluar”, ka shkruar Mustafa nĂ« Facebook.

Ai ka thënë se në lidhje me këtë çështje do ta konfirmoj edhe një herë përcaktimin e përkushtimin e tij.

“Si nĂ« tĂ« kaluarĂ«n ashtu edhe sot, por edhe nesĂ«r e kurdo qĂ« Ă«shtĂ« nevoja, jam i gatshĂ«m pĂ«r tĂ« dhĂ«nĂ« kontributin tim nĂ« favor tĂ« drejtĂ«sisĂ«. Lufta e UÇK-sĂ« ka qenĂ« luftĂ« mbrojtĂ«se dhe çlirimtare, ashtu siç thonĂ« edhe miqtĂ« ndĂ«rkombĂ«tarĂ«. LuftĂ« mĂ« tĂ« drejtĂ« dhe mĂ« tĂ« pastĂ«r (pĂ«r aq sa, pastĂ«rtinĂ« e tillĂ« e mundĂ«sojnĂ« rrethanat e luftĂ«s) nuk njeh historia e njerĂ«zimit. Jam me fat qĂ« kam qenĂ« njĂ«ri nga protagonistĂ«t e kĂ«saj lufte, dhe tĂ« vĂ«rtetĂ«n e saj jam i gatshĂ«m ta mbroj nĂ« çfarĂ«do cilĂ«sie. FalĂ« luftĂ«s sĂ« UÇK-sĂ«, jo vetĂ«m KosovĂ«s por edhe rajonit, i Ă«shtĂ« hapur rruga e integrimit nĂ« familjen evropiane, aty ku e kemi vendin ne si komb dhe si shoqĂ«ri”, ka shkruar Mustafa./Fokusi.info/