Spahiu: Serbët janë më të qytetëruar, shqiptarët janë më barbarë

Profesori Nexhmedin Spahiu ka konstatuar se serbët janë më të qytetëruar sesa shqiptarët, të cilët i ka konsideruar më primitivë dhe barbarë.

Në “Konfront”, Spahiu ka thënë se serbët i binden ligjit e rregullave, ndërsa shqiptarët janë të panënshtruar.

“Serbët janë më të qytetëruar se ne, ne jemi më primitivë, më barbarë si popull. Ata e respektojnë ligjin e rregullin. Ata në momentin që e kanë pa që nuk është aty policia e Serbisë, por policia e Kosovës, ata i binden atij urdhri. Na as nuk dimë me përdor pushtetin kur e kemi, as nuk i nënshtrohemi pushtetit. Qe 1 vjet, a më shumë vrasje bëhen në qytetet e tjera të Kosovës apo në veri të Kosovës?”, ka thënë ai.

Related Posts