Sot protestohet para Ministrisë së Arsimit

Për sot është paralajmëruar të mbahet një protestë para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Këshilli i prindërve nga fshatrat e Kamenicës do të zhvillojë këtë protestë në orën 10:00.

Ende nuk dihen arsyet e protestës, përveç diskutimeve që janë bërë më herët në lidhje me reformën e arsimit në këtë komunë.