Skënder Gjinushi rizgjedhet në krye të Akademisë së Shkencave

Skënder Gjinushi është rizgjedhur sot në krye të Akademisë së Shkencave.

Mësohet se nga 53 anëtarë të Akademisë së Shkencave, 51 prej tyre votuan pro Gjinushit dhe vetëm 2 prej tyre kundër.

Skënder Gjinushi ishte kandidati i vetëm për kryetar në zgjedhjet pë Akademinë e Shkencave.

Related Posts