,

Shtesat e policisë, Qalaj: Propozim skandaloz, një mashtrim i radhës i Qeverisë Kurti

Ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka reaguar lidhur me propozimet për shtesat e policisë.

Qalaj këtë propozim e quan skandaloz dhe mashtrim të Qeverisë Kurti.

Ai thotë se me Qeverinë Kurti, shtesat për rrezikshmërinë janë shumë më të vogla se sa i kanë marrë nga qeverisjet e kaluara.

“Propozim skandaloz i Qeveris Kurti- Shtesat për rrezikshmërine shumë më të vogla se sa në të kaluarën! Paramendoni shtesat për rrezikshmëri për Policin patrullues nga 140 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 60 euro me propozimin e Qeveris Kurti pra 80 euro më pak. Shtesat për rrezikshmëri për Policët hetues nga 180 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 75 euro me propozimin e qeveris Kurti pra 105 euro ma pak”, ka shkruar Qalaj.

Postimi i plotë:

Propozim skandaloz i Qeveris Kurti- Shtesat për rrezikshmërine shumë më të vogla se sa në të kaluarën!

Paramendoni shtesat për rrezikshmëri për Policin patrullues nga 140 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 60 euro me propozimin e Qeveris Kurti pra 80 euro më pak.

Shtesat për rrezikshmëri për Policët hetues nga 180 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 75 euro me propozimin e qeveris Kurti pra 105 euro ma pak.

Shtesat për rrezikshmëri për Policët kufitarë nga 140 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 100 euro me propozimin e Qeveris kurti pra 40 euro më pak.

Shtesat për rrezikshmëri për Policët e Njësisë Speciale Operative nga 200 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 120 euro me propozimin e Qeveris kurti pra 80 euro më pak.

Shtesat për rrezikshmëri për Policët e Njësis Speciale intervenuese ( NJSI ) nga 215 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 150 me propozimin e Qeveris kurti pra 65 euro më pak.

Shtesat për rrezikshmëri për Policët që punojn në administratë , pēr Komandantēt e Stacioneve dhe Eprorët tjerë nga 105 euro sa i kanë marrë në qeverisjet e kaluara tani 00 pra Zero me propozimin e qeveris Kurti pra 105 më pak.

Ky propozim është i pa pranueshëm e skandaloz. Ky propozim është një mashtrim i radhës i Qeveris Kurti .

Related Posts