,

Shqiptarja e parë në Asamblenë e një Bashkie në Norvegji

Yllka Neziri është shqiptarja e parë që ka fituar një vend në Asamblenë e Sandefjord në Norvegji.

Nëna e tre fëmijëve është e lindur dhe e rritur në Gjakovë, ndërsa në moshën 18 vjeçare emigroi familjarisht në Norvegji.

E lindur dhe e rritur në Gjakovë të Kosovës, Yllka Neziri ishte 18 vjeçare në kohën kur nisi lufta në Kosovë dhe bashkë me familjen migruan në Norvegji, shkruaj abc news

Asnjëherë nuk e kishte menduar se do t’i futej politikës.

Ajo kishte punuar shumë duke krijuar atje në biznes të sajin, si dhe familjen e saj të re.

 

Related Posts