Shpallet gjendja e jashtëzakonshme në Maqedoni të Veriut

Maqedonia sapo ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në nivel të të gjithë territorit të shtetit, raporton Zyrtare.net.

Vendimin për shpalljen e gjendjes së jashtëzkonshme sapo e njoftoi Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski.

Ai bëri apel që të mos dilet pa nevojë nga shtëpia dhe të respektohen masat e autoriteteve. Gjendja e jashtëzakonshme do të zgjasë për 30 ditë.

Related Posts