Shoferi i Mercedes nuk e lejonte traktorin t’a tejkalonte, më pas ai e godet atë duke i shkaktuar mjaft dëme

Shoferi i Mercedesit mori një mësim të rëndësishëm.

Një video nga Polonia që qarkullon në rrjetet sociale tregon se shoferët arrogantë gjithashtu dënohen.

Pasi parakaloi traktorin, shoferi i Mercedesit në një farë mënyre dëshironte të hakmerrej për shoferin e traktorit sepse po ngadalësonte trafikun.

Sidoqoftë, shoferi i traktorit, i cili regjistroi ngjarjet në rrugë me një telefon inteligjent, menjëherë e la të kuptojë se nuk kishte shaka me të, transmeton Telegrafi.

Kur shoferi i Mercedesit frenoi përsëri, shoferi i traktorit nuk ndaloi, kështu që ai goditi pjesën e pasme të makinës me automjetin e tij.

Epilogu – policia e gjeti shoferin e Mercedesit fajtor bazuar në regjistrim, raporton klipland.com.

Përveç gjobës prej 112 euro, ai mori gjashtë pikë dënimi për shkaktimin e aksidentit, si dhe një gjobë shtesë prej 45 eurosh dhe gjashtë pikë të tjera ndëshkimi për rrezikimin e pjesëmarrësve të tjerë të trafikut.

Por as shoferi i traktorit nuk kaloi pa sanksione – policia e gjobiti atë me 45 euro dhe pesë pikë dënimi, duke marrë parasysh se ai përdorte një telefon celular gjatë drejtimit të automjetit.

https://youtu.be/j9PHxUuuekQ

Related Posts