,

Rrustem Mustafa deklarohet për marrjen në pyetje në zyrën e EULEX

Rrustem Mustafa është deklaruar pas marrjes në pytje në zyrën e EULEX. Ai ka ripërsëritur se i është sekuestruar telefoni dhe më pas ka përfunduar edhe biseda aty.

Sipas tij, personeli nga Gjykata Speciale janë sjellur me respekt.

Ai është shprehur se hetuesit e Gjykatës Speciale të Kosovës janë paraqitur pranë shtëpisë së tij sonte rreth orës 20:00.

Postimi i tij i plotë:

Të nderuar qytetarë dhe bashkëluftarë,

Sonte rreth orës 20:00 para shtëpisë time më janë prezentuar hetuesit e Gjykatës Speciale të Kosovës me një urdhër nga prokuroria e Gjykatës Speciale për kontroll të telefonit. Gojarisht më shpjeguan se duhet të bëjmë një bisedë zyrtare në zyre të Eulexit.

Personeli nga Gjykata Speciale janë sjellur me respekt. Në zyre të Eulexit më është sekuestruar telefoni im dhe posa është bërë kjo kontrollë pa asnjë interesim shtesë nga ana e tyre, ka përfunduar biseda dhe tani gjendem në shtëpi.

Related Posts