Reagimi perfekt i përcjellësit që shpëtoi kryeministrin japonez nga një bombë

Dje një bombë e tymit shpërtheu gjatë një aktiviteti publik të kryeministrit japonez Fumio Kishida në qytetin e Wakayama. Tani po qarkullon një video ku shihet një njeri i eskortës së Kishidas duke kryer një veprim perfekt për të mbrojtur kryeministrin.

Ndërsa politikani shihet nga pas, një objekt mund të shihet duke mbërritur poshtë në tokë, është një tub i bardhë që do të kishte shpërthyer menjëherë pas kësaj.

Një nga personat e eskortës, i cili mban në dorë një çantë, kupton se çfarë do të ndodhë, bllokon objektin dhe e shtyn duke përdorur vetë çantën, më pas i hidhet kryeministrit dhe e largon nga vendi i ngjarjes së bashku me kolegët e tij. Gjithçka konsumohet në pak momente vendimtare.

Shikoni videon për më shumë:

Related Posts