Ramushi Palit: “Nuk ke folur mençur”

Sa i përket deklaratës së ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj i cili kërkoi largimin e ambasadorin zviceran Jean Humbert Lebet, kryeministri Ramush Haradinaj tha se ka qenë deklaratë e pamençur.

“Do tĂ« thotĂ« nuk Ă«shtĂ« e meçme prej ministrit Lekaj me u kyç nĂ« kĂ«tĂ« debat, ai i ka temat e tij. Mendimi im pĂ«r ZvicrĂ«n Ă«shtĂ« i lartĂ«â€, tha Haradinaj gjatĂ« konferencĂ«s me deputetĂ«t nga Bundestagu gjerman

Kryeministri është pyetur edhe punësimet familjare në Qeveri. Ai pranoi që ka punësime të tilla por sipas tij numri i tyre nuk është aq i lartë.

“Masiv nuk Ă«shtĂ«, por ka. NĂ« konkurse mund tĂ« gjeni qĂ« ka tĂ« AAK-sĂ«, por nuk janĂ« vetĂ«m ata. Vendet e punĂ«s kryesisht do tĂ« krijohen me ekonomi dhe inkurajoj plot njerĂ«zit qĂ« tĂ« marrin iniciativa si sipĂ«rmarrĂ«s. Ka njĂ« rritje tĂ« punĂ«simit nĂ« vazhdimĂ«si. Sidomos tani pas taksĂ«s Ă«shtĂ« rritur numri i tĂ« punĂ«suarve”, tha ai.