,

Rama: Nga sot gati lejet edhe për daljet me arsye shëndetësore

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se nga sot në portalin e-albania mund të merren leje edhe për daljet me arsye shëndetësore, transmeton Fokusi.info.

“Ata, që lëvizin pa lejen nga e-Albania dhe nuk zotërojnë dokument mjekësor për të justifikuar leje-daljen për arsye shëndetësore, kryejnë një shkelje që ndëshkohet në bazë të Aktit Normativ dhe masave të reja në Kodin Penal!”, shkruan Rama në Facebook.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1154326118265399/?v=1154326118265399

Related Posts