Qytetet dhe fshatrat e Kosovës që nuk do të kenë rrymë nesër e pasnesër

KEDS-i njofton se disa vende do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar.

KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, gjatë ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

23.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00 .

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobille, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, terheqja e përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

24.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 10:40 .

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

2.

TS 35/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet: (Kodi: 1001) prej orës 01:00 deri në ora 06:00 .

Vendet: Zona industriale F. Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Betoniera, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe një pjesë e Lagjes Ulpiana, Lagjja Dardania te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve, Hoteli Grandi, Bena-af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave.

3.

TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Uglari lll (Kodi: 10012004044) prej orës 12:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Një pjesë e Uglarit.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e e shtyllave.

4.

TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Varrezat e qytetit (Kodi: 12000014060) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Rr.Qemal Stafa (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos.

5.

TS 35/10kV Prishtina ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Exlusive (Kodi: 10010014) prej orës 11:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Rr.Syleman Vuçiterrna, Rr.Rexhep Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i kabllos 10 kV.

6.

TS 220/35/10kV Poduejva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Majac (Qendra) (Kodi: 14000010216) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Majac.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit Lot 14 Majac 1.

7.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 Kv J34 Çagllavica (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:30.

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit.

8.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Auto Sherreti (Kodi: 19000034050) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderajdo të ndërprehet:

TS. 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha

TS. 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1

TS. 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2

TS. 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë

TS. 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Syrigan

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllave.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 82082004) prej orës 08:00 deri në ora 10:30 .

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos.

25.08.2019

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ketë ndërprerje totale TR1-TR3 (Kodi: 410) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Shtimje, Lagjja e Pajtimit, Godanci i Ulët, Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga, Karaçica, Koshara, Fabrika Maksiti Putz dhe Fiitorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADËS.

2.

TS 35/10kV Magure do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 410) prej orës 12:00 deri në ora 12:10 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:10.

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë Poturovc, Gllanicë,një pjesë e Rrezez( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë, Krojmir, Harilaq, Treshnjevkë dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV, Burimi, KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit, Aeroporti, Wind_Power, si dhe AEC KOSOVA_Wind Power.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADËS.

26.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

TS 220/35/10kV Poduejva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Dabinovci (Kodi: 14000013160) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Lagjja Dabinovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

Related Posts