,

Qeveria ndan 10 milionë euro për zbatimin e masave të efiçencës së energjisë elektrike

Qeveria ka ndarë 10 milionë euro për zbatimin e masave të efiçencës së energjisë elektrike, me kërkesë të Ministrisë së Financave.

Ministri Hekuran Murati tha se këto para do t’i rinovojnë edhe masat e tjera për ndërtesat e banimit social.

“Mjetet e ndara në shumë prej 10 mln euro merren nga kontigjenca për energji dhe transferohen te fondi për efiçiencë të energjisë”, tha Murati.

Related Posts