Publikohet kënga për heroin Qerim Kelmendi (Video)

Ilir Shaqiri dhe Osman Kelmendi e kanë publikuar këngën për heroin Qerim Kelmendi, e cila titullohet “Shpirtmadhi ynë”.

Tekstshkruas i këngës është Adem Gashi, kompozitor Edmond Zhulali kurse videoeditues Redmedia.

Qerim Kelmendi ishte njëri nga ushtarët e parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, derisa është vrarë në një pritë në fshatin Zahaq të Komunës së Pejës më 27 shkurt të vitit 2020. Ish-presidenti Hashim Thaçi e kishte dekoruar me urdhrin “Hero i Kosovës” të ndjerin Qerim Kelmendi.

https://youtu.be/9lq_-8fxxDU