,

Pas Lasgushit e Migjenit, ‘fluturon’ Naimi, Rama: Nuk e kam harruar Nolin

Pas Lasgushit dhe Migjenit, linjĂ«s sĂ« fluturimeve ‘Air Albania’ i shtohet edhe Naimi, i cili do tĂ« mbulojĂ« linjat Verona, Bergamo, Pisa nĂ« Itali. Lajmi Ă«shtĂ« dhĂ«nĂ« nga kryeministri Rama, i cili shton gjithashtu se edhe Noli Ă«shtĂ« nĂ« planet e afĂ«rta pĂ«r t’u ngritur nĂ« fluturim, por i duhet tĂ« pres pasi do tĂ« bĂ«jĂ« njĂ« rrugĂ« mĂ« tĂ« gjatĂ«, atĂ« nĂ« AmerikĂ«. Rama nuk ka harruar tĂ« ‘thumbojĂ«’ edhe kritikĂ«t apo nĂ«nqeshjet e bĂ«ra mĂ« herĂ«t kur ShqipĂ«ria u bĂ« me ‘avionĂ«t’ e saj nĂ«n logon ‘Air Albania’.

‘Ja edhe Naimi po vjen pas Lasgushit e Migjenit, siç jua kam thĂ«nĂ« duke marrĂ« mbrapsht shumĂ« nĂ«nqeshje e pĂ«rqeshje, po s’ka gjĂ«, pak nga pak do ta mĂ«sojnĂ« edhe nĂ«nqeshĂ«sit e pĂ«rqeshĂ«sit se unĂ« them atĂ« qĂ« bĂ«j dhe bĂ«j atĂ« qĂ« them. Tani po ju them pas Naimit vjen Fishta dhe mirĂ«pres me buzĂ«qeshje çdo nĂ«nqeshje e pĂ«rqeshje. (Se mos thotĂ« ndonjĂ«ri qĂ« e kam harruar Nolin jo, gabon, por Nolit i duhet zgjatja e pistĂ«s sepse do tĂ« bĂ«jĂ« AmerikĂ«n prandaj mĂ« duhet ta mbyll me atĂ« fjalĂ«n magjike, qĂ« aq shumĂ« inat e kanĂ« shumĂ« miq kĂ«tu: Durim)’ shkruan Rama nĂ« facebook.

Aktualisht linjat me qĂ« mbajnĂ« flamurin shqiptar janĂ« Migjeni qĂ« mbulon linjat e RomĂ«s, Milanos dhe BolonjĂ«s nĂ« Itali dhe Lasgushi qĂ« mbulon Stambollin. Kompania ‘Air Albania’ ka nisur aktivitetin disa muaj mĂ« parĂ« dhe operon me çmime konkurruese me linjat e tjera.

Related Posts