Pakënaqësitë nga AKR, flet Haki Rugova

Nënkryetari i LDK-së, Haki Rugova pas pakënaqësive të shprehura nga AKR për renditjen e kandidatëve të tyre në listën zgjedhore me LDK-në, thotë se ai nuk do e kishte ndërruar listën fare.

Rugova deklaron se nuk e di që AKR ka shprehur pakënaqësi dhe se nuk po merret me këtë çështje.

“Unë nuk e di që kanë shprehë pakënaqësi ata, unë nuk kam ide. Unë nuk jam duke u marrë me atë punë por unë nuk e kisha ndërru. Nuk e di qysh është e përcaktune nga KQZ, lista është dorëzu dje edhe nuk e di a mundet me u ndryshu”, deklaroi Rugova për Gazeta Blic.

Sekretari i përgjithshëm i AKR-së, Vesel Makolli, i cili u shpreh se AKR është e pakënaqur me LDK-në sepse ata nuk e kanë respektuar marrëveshjen për radhitjen e kandidatëve të AKR-së dhe se grupet punues të dy partive janë duke punuar në këtë drejtim.

“Nuk flitet për përçarje, por flitet për një mos-kënaqësi tonën për shkak të mos respektimit të marrëveshjes që është bërë në nivel më të lartë të liderëve, më konkretisht bëhet fjalë për radhitjen e kandidatëve tonë që na kanë ndryshu, andaj ne jemi deklaruar për pakënaqësinë tonë dhe gjatë ditës së sotme grupet tona punuese të përbashkëta janë duke punuar të tejkalohet kjo mos kënaqësi”, tha ai.

Related Posts