Në një fshatin Çubrel të Skenderajt gjenden mbetje mortore, policia jep detaje

Policia e Kosovës ka raportuar se në Qubrel të Skenderajt janë gjetur disa mbetje mortore.

Sipas raportit të policisë, eshtrat e vjetër dhe një kafkë janë mbetje të vjetra të njerëzve dhe janë gjetur në skaj të rrugës.

Njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes, ndërsa njësia për krime lufte ka marrë me vete mbetjet mortore dhe do të mirren me rastin.

Related Posts