,

Miftaraj: KFOR-i nuk rri kujdestar në Facebook ç’ka shkruajnë deputetët e VV-së

Drejtori i IKD, Ehat Miftaraj ka thënë se temat që prekin sigurinë nacionale trajtohen përmes rrugëve institucionale, shkruan Fokusi.info.

Miftaraj tutje thotë se as KFOR dhe as NATO nuk rrinë kujdestar në Facebook me i lexu kërkesat e deputetëve apo anëtarëve të VV.

“As KFOR as NATO nuk rrinë kujdestar në Facebook ose media tona me i lexu dhe filtru kërkesat e deputetëve apo anëtarëve të VV. Qëndrimet zyrtare tregohen në takime zyrtare me përfaqësues të NATO-s dhe KFOR-it. Një parti politike serioze në tema serioze që prekin sigurinë nacionale i trajton përmes rrugëve institucionale” shkruan Miftaraj

Reagimi i plotë:

Related Posts