Lëndohet një punëtor në vendin e punës

Policia në Ferizaj raporton se një person përderisa ishte duke punuar ka rrëshqitur dhe ka rënë në shufra metalike, ku si pasojë ka pësuar lëndime trupore.

Ai është dërguar për trajtim mjekësor.

Related Posts