,

Ky ishte momenti kur gjyqtari ndërpreu meçin dhe shpalli fitues Furyn

Ka përfunduar ndeshja mes Furyt dhe Chisoras.

Gipsy King ishte më i mirë gjatë gjithë takimit.

Chisora pati vështirësi të mëdha ku kohë pas kohe u pa që edhe humbi ekuilibrin, duke marrë edhe goditje që po lënë shenja në fytyrën e tij.

Fury i dha fund duelit me TKO.

https://twitter.com/Reksht/status/1599165898266247168?s=20&t=E_in9h-N9kxQSL6tyUj5XA

Related Posts