Ky është kosovari nga Gjermania që infektohet me koronavirus

Derisa përhapja e COVID-19 apo të njohur ndryshe si koronavirusi po shpërndahet me të madhe, shumë persona nëpër vendet e botës po preken nga ky virus kinez.

Së fundi, Blerim Meholli nga Gjermania është një tjetër shqiptar që ka dalur pozitiv me virusin COVID-19.

Meholli përmes një statusi në Facebook ka bërë të ditur se ai që tre ditë është në spital dhe se sot ka dalur pozitiv.

Deri tani, në Gjermani janë konfirmuar mbi 1600 të prekur, nga të cilët 3 persona kanë ndërruar jetë.

Kujtojmë se në Kosovë deri më tani në Kosovë nuk ka asnjë person të prekur me koronavirus.

Related Posts