,

Kurti : Të gjithë juve që po luftoni këtë krizë, Faleminderit

Kryeministri në detyrë Albin Kurti, ka publikuar një video ku pasqyrohet puna e mjekëve, policëve, ushtarëve e krejt atyre që po luftojnë kundër panemisë, transmeton Fokusi.info.

Këtu ata falënderohen për punën e sakrificën që po bëjnë.

Ndërsa, në videon 3 minutëshe, Kurti ka shkruar “Të gjithë juve që po luftoni këtë krizë me guxim dhe punë, ju faleminderit”.

Related Posts