Kurti: Mundësia e zgjedhjes iu kthye qytetarit

—

by

in

Kryetari i VV-së, Albin Kurti ka folur para mediave pas shpërndarjes së Kuvendit.

Ai ka thënë se sot iu dha mundësia e zgjedhjes qytetarit të Kosovës.

Kurti tha se është pozitive që shpërndarja u votua në mënyrë masive nga deputetët e Kuvendit.

“Seanca e sotme ishte mundĂ«sia e mundĂ«sisĂ«, ishte mundĂ«sia e deputetĂ«ve tĂ« Kuvendit tĂ« ia kthejnĂ« mundĂ«sinĂ« e zgjedhjes qytetarĂ«ve tĂ« vendit. Mendoj qĂ« Ă«shtĂ« mirĂ« qĂ« nĂ« votim masiv iu hap rruga zgjedhjeve”, ka thĂ«nĂ« ai.

“Kjo ishte njĂ« qeveri nĂ« tĂ« cilĂ«n kryeministri qĂ« u tĂ«rhoq kishte dyfish mĂ« shumĂ« parti nĂ« koalicion se deputetĂ« nĂ« Kuvend”, ka thĂ«nĂ« ai.

Kurti ka folur edhe për koalicionin me LDK-në, për të cilin ka thënë se ende nuk ka rezultate konkrete.

Ka shtuar se Qeveria e ardhshme duhet të merret me punët e mëdha, që sipas tij janë luftimi i krimit dhe korrupsionit.

“Kur tĂ« kemi rezultate konkrete do iu njoftojmĂ« menjĂ«herĂ«. PunĂ«t e mĂ«dha janĂ« luftimi i krimit e korrupsionit, me prokurorĂ« tĂ« guximshĂ«m, shĂ«ndetĂ«sia qĂ« bĂ«n qĂ« spitalet”, ka thĂ«nĂ« ai.