Kur e do punën më shumë se vetën. Infermierja e QKUK-së sëmuret nga orari i stërngarkuar

Puna 12 orësh ka bërë që Infermierja e QKUK-së, Luljeta Musliu, të përfundojë si paciente.

Infermierja e repartit të Hemodializës në Klinikën e Nefrologjisë në QKUK, u sëmurë dje.

“Pas një dite 12 orëshe dhe të stërngarkuar me punë në mungesë të Infermiereve, pason ky shpërblim. Mbi të gjitha ose e kisha dorën e lehtë sië thonë pacientët ose nuk ndjeva dhimbje nga lodhja”, ka deklaruar ajo.

Musliu thotë se punën e njëjtë të ngarkuar do ta ketë edhe në ditët në vazhdim, ndërsa shpreson se kjo situatë do të ketë përmirësim.

SHSKUK së fundmi ka hapur një konkurs për 100 infermierë të kategorive të ndryshme, por kjo nuk do të mjaftoj për t’i mbuluar nevojat e klinikave.

Related Posts