,

Kryeministri alarmon, vetëm ditëve të fundit 326 zjarre

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, mëngjesin e sotëm ka takuar përfaqësuesit e mekanizmave të sigurisë në vend, nga të cilët ka kërkuar nga ta koordinim, si dhe informim në kohë reale për situatën e zjarreve në territorin e Kosovës.

“Gjatë ditëve të fundit jemi ballafaquar me 326 zjarre, prej të cilave aktive vazhdojnë të jenë njëmbëdhjetë. Mëngjesin e sotëm kam takuar përfaqësuesit e mekanizmave të sigurisë në vend dhe kam kërkuar nga ta koordinim si dhe informim në kohë reale për situatën e zjarreve në territorin e Kosovës”, ka shkruar ai në një postim në Facebook.

Haradinaj u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve për kujdes të shtuar, në mënyrë që të mos ketë situata të pakontrolluara.

“I falënderova krerët e mekanizmave të sigurisë si dhe KFOR-in për reagimin e shpejtë dhe profesional në menaxhimin dhe shuarjen e zjarreve. Ju bëj thirrje të gjithë qytetarëve për kujdes të shtuar, që të mos ndodhemi në situata të pakontrolluara”, ka shkruar ai.

Related Posts