Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të energjisë elektrike nesër.

Sipas KEDS-it, arsyeja e këtyre ndërprerjeve është kryerja e disa punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ndërprerja më e gjatë do të jetë deri në 9 orë, në Gllanasellë të Drenasit. Ky fshat do të mbetet pa rrymë nga ora 08:00 e mëngjesit deri në orën 17:00 të pasdites.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.02.2021

1.

NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00- 10:30 dhe 15:30- 16:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albanë e Madhe te Xhamia (Kodi: 15018008074) prej orës 10:00- 16:00.

Vendet: Sllatinë e Madhe.

Arsyeja: Ndërrimi i shtëpizës, ormanit të tensionit të ulët dhe rritja e kapaciteteve transformuese të transformatorit energjetik.

3.

Në NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gllobari, Vërboci, Shtutica dhe Palluzha.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

06.02.2021

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baicë – Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00- 09:00 dhe 16:00- 17:00.

Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gllanasellë Lladrovci (Kodi: 16100008139) prej orës 08:00- 17:00.

Vendet: Lagjja Lladrovci.

Arsyeja: Dislokimi i trafos.

06.02.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Servisi Gorenje (Kodi 19000030063) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Servisi Gorenje.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit kryesor në panelin ekzistues, rregullimi i zbarrave në panelin ekzistues, vendosja e një letfe të re sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të miratuar.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi 81000004) nga ora 07:30 deri në ora 08:30

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania 2 (Kodi: 51000004) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një

pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Arsyeja: Vendosja e shtyllë së tensionit të mesëm.

07.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS Hani i Elezit (kodi 420000) dhe pa tension do të mbesin të gjitha daljet 6kV prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Hani i Elezit, Hysen Suma (një pjesë), Izet Bushi (një pjesë), Martirët Bushi (një pjesë), Nuri Bushi, Xhemsedin Suma dhe Zona Kufitare-Hekurudha (dogana), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), një pjesë e Hanit Elezit – zonës kufitare, 8 konsumatorë buxhetarë – Policia Kufitare në Han të Elezit; fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagjja e Re dhe Rezhancë, Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë, dhe rrugët: “Të përndjekurve” dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Punime në stabiliment 110kV – mirëmbajta e zbarrës (unazën 110kV) për siguri më tepër për Stabilimentet e Kompanisë Sharrcem.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Fabrika e Baterive (kodi :500530) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Fabrika e Baterive, Devolli Company dhe Gacaferri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës metalike të tensionit 35kV.

09.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Super Viva Mustafe Rexhepi (kodi: 40000003262) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Ismet Jashari Banes (kodi: 40000003268) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Te Vizioni Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV “KECA” Rr Varoshit (kodi: 40000003216) prej orës 08:00 – 20:00

TS 10/0.4 kV Rr Varoshit I (kodi: 40000003214) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: rr. Varoshit, rr.Ismet Jashari, rr.Qamil Ilazi, rr.Fehmi Agani (një pjesë), rr. 122( një pjesë), Viva dhe Banesat e Ismet Jasharit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo- lidhëseve.

Related Posts