Këta pritet të jenë drejtorët në komunën e Skënderajt

Kryetari në ardhje i komunës së Skenderajt Fadil Nura, ka bërë të ditur emrat e atyre që do të marrin pozitat e drejtorëve në këtë komunë.

Ai ditë më parë deklaroi se nënkryetar i komunës do të jetë Sami Lushtaku.

Emrat që priten të jenë drejtor në këtë komunë për katër vjetët e ardhshme:

Drejtoria për Financa – Ismet Aliu;

Drejtoria për Urbanizëm – Zymer Deliu;

Drejtoria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale – Rrezarta Ibrahimi;

Drejtoria për Arsim – Kastriot Duraku;

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm – Besarta Meha;

Drejtoria për Bujqësi – Behgjet Maliqi;

Drejtoria e Inspeksionit – Valon Haliti;

Drejtoria për Gjeodezi, Pronë e Kadastër – Aferdita Seferi Gecaj;

Drejtoria për Shërbime Publike – Alban Shala;

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport – Alban Berisha;

Drejtoria për Administratë – Hamit Geci

Related Posts