,

Ish-këshilltari i Hashim Thaçit: Gjykata Speciale po operon me mendësi të Millosheviqit

Ish-këshilltari i presidentit, Hashim Thaçi, Artan Behrami ka kritikuar trupin Prokurorinë e Gjykatën Speciale. Kjo për shkak operacioneve të realizuara të martën në Prishtinë.

Sipas tij si prokuroria ashtu edhe gjykata po veprojnë me mendësi të Misholleviqit.

Behrami ka thënë se operacionet e realizuara dje, kanë vetëm një qëlllim: frikësimin e dëshmitarëve.

“Prokuroria e Gjykatës Speciale tani po operon me mendësinë e Millosheviçit. Kur filloi të humbë të gjitha betejat në sallën e gjykatës, ka filluar bastisje dhe arrestime politike. Operacionet e djeshme kanë për qëllim frikësimin e dëshmitarëve“, ka shkruar ai.

“Por, Prokuroria e Gjykatës Speciale nuk kanë dhoma të mjaftueshme të burgut për të zënë të gjithë shqiptarët që janë të gatshëm të sakrifikojnë për të treguar të vërteten për luftën çlirimtare të popullit të Kosovës!”, ka ironizuar ai.

Related Posts