I digjet pushimorja para shtëpisë

Një person nga Istogu ka raportuar në Polici se i është djegur një pushimore verore e drurit që gjendet para shtëpisë së tij.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore si dhe zjarrfikësit të cilët kanë arritur që ta lokalizojnë dhe ta shuajnë zjarrin. Objekti është djegur në tërësi dhe vlera e dëmit sipas ankuesit është e konsiderueshme. Shkaqet e shkaktimit të zjarrit për momentin nuk dihen.