Hapet panairi “Blej Shqip” në Prishtinë

Sot është hapur panairi “Blej Shqip” në Prishtinë. Kështu njoftoi kryetari Përparim Rama.

Panairi do të jetë i hapur deri më datë 29 nëntor.

Njoftimi i plotë:

U hap sot panairi “Blej Shqip” ???????? në ❤️ të Prishtinës.

Arra e Tigri ishin shumë kuriozë për të mësuar rreth produkteve tradicionale shqiptare.

Është shumë e rëndësishme që gjeneratat e reja të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato!

Panairin mund ta vizitoni deri më datën 29 nëntor, tek????sheshi “Nënë Tereza”.

Related Posts