Erëza Loshi vjen me këngën “E shtrenjta Nënë” (video)

Një vajzë e re nga fshati Padalishtë i komunës së Skënderajt, po e mahnit publikun me zërin e saj shumë të ëmbël.

Është kjo Erëza Loshi, e cila ka realizuar një këngë për Nënën.

Tekstin e kësaj kënge e ka bërë Imer Loshi, ndërsa muzikën dhe orkestrimin Burim Krasniqi.

Regjia është bërë nga humoristi dhe regjisori Lalushi, kurse videoklipi me shumë mjeshtri është bërë nga shtëpia filmike ARTLALI./Fokusi.info/