,

Dështon rezoluta e VV-së dhe LDK-së për dialogun me Serbinë, opozita e lëshoi sallën

Ka dështuar propozimi i shefit të deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, lidhur me dialogun Kosovë-Serbi, shkruan Gazeta Blic.

Ky mocion, i cili brenda vetes i kishte tri pika, nuk ka kaluar në Kuvendin e Kosovës, për shkak të mungesës së kourumit.

Në momentin kur është tentuar të hidhet në votim, opozita e ka lëshuar sallën, duke e lënë seancën me vetëm 59 deputetë.

Kështu, që kryetarja Osmani, ka kërkuar që kjo seancë të vazhdohet ndonjë ditë, tjetër, duke mos e hedhur fare në votim.

Related Posts