Bastisje në Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë

Një bastisje është duke u kryer aktualisht në Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë pas dyshimeve për keqpërdorime.
Kjo u konfirmua nga zëdhënësi i policisë Bajram Krasniqi.

“Pas përfundimit të operacioneve, do të bëhen të ditura detajet shtesë rreth këtyre operacioneve policore”, tha Krasniqi.

Policia e Kosovës është duke zhvilluar edhe një operacion tjetër paralel në disa komuna të Kosovës që ka të bëjë me fajdenë dhe bixhozin e paligjshëm.

Lajmi.net do të ju mbajë të informuar me rastin./Fokusi.info/

Related Posts